Räkna ut hur mycket du kan spara med fiber

Vet du vad du betalar totalt för Bredband, Telefoni & TV per månad?
För ett helt år? Eller över en 5-årsperiod?

Här kan du göra din egen jämförelsekalkyl

Efter förhandlingar är nu vårt tjänstepaket klart med förmånligt pris för bredbandsanslutning och IP-telefoni samt programpaket för IP-TV.

OBS Avgiften för fast telefon avser den fasta månadsavgiften, samtalsavgifter är mycket individuella.
Fyll i dina aktuella värden och klicka sedan på knappen Beräkna:


Ofta har man ett abonnemang som tecknades för ett antal år sedan och oftast är priserna betydligt högre då p.g.a. operatörerna inte justerar automatiskt utan att man binder om abonnemanget till de gamla priserna!

Slutsats:
Kalkylen visar att det är en investering som går med plus redan på kort sikt och ser vi långsiktigt är det riktigt fördelaktigt att ansluta sin fastighet till fiber och dessutom med snabbare och bättre tjänster.

Källa:
Telia, Boxer m.fl.:

Frågeställning:

Hur mycket betalar du idag per månad och under en 5-årsperiod?

5 reaktion på “Räkna ut hur mycket du kan spara med fiber

 1. Catrin grambo

  Hej!

  Tack för ert engagemang. Detta är en jätteviktig fråga och vi är många som är tacksamma för att ni engagerar er.
  Det ser bra ut när man räknar på det, men det tar alltså ca fem år att tjäna in investeringskostnaden som är relativt hög. Jag vet att den i normalfallet ligger kring denna summa, men i andra kommuner ingår det då ett gratisabonnemang på telefon, tv och internet under ett antal år, jag har sett avtal på 3-7 års gratis. Med andra ord upplever jag att det trots allt är en kraftig konkurrens och att vi ska ta in ett antal offerter, vilket ni redan säkert har tänkt på.

  Vänliga hälsningar
  Catrin

  Svara
 2. Stefan Nylén-Stein

  Var ligger felet i att flera inte tecknat avtal???
  Jag kanske har ett jättedåligt avtal när det gäller bredbandsuppkoppling och tv via parabol men jag skulle tjäna 632, alltså 632 skattade kronor per månad. 7 584 kr på ett enda år eller 15 168 på två år. Sen skulle jag slippa denna oseriösa och svajiga tv uppkoppling.
  Jag vill inte missa den här chansen att få ner kostnaderna.

  Svara
  1. Erik Dalhammar Inläggsförfattare

   Jo, vi har för jämförelsens skull räknat på ett kanalpaket med ett tiotal kanaler som vi kan förhandla fram för alla medlemmar. Förhoppningsvis kommer det att finnas möjlighet att teckna abonnemang för andra kanalpaket. Då marknaden är rörlig kan vi inte ange något pris för närvarande.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *